Accountants


Wil je toekomstgericht sturing geven aan je onderneming? Dan is scherp inzicht in de financiële status van jouw bedrijf een must. Een waardevol instrument daarbij is een goed opgestelde jaarrekening, niet alleen voor de fiscus en de bank, maar vooral voor jou als ondernemer.

Middelgrote en grote ondernemingen zijn verplicht om hun jaarrekening te laten controleren door een WTa-gecertificeerd accountant en daarvan een accountantsverklaring te laten opstellen. Deze accountantscontrole is ook nodig bij bijvoorbeeld financieringsvoorwaarden, subsidievoorwaarden, lidmaatschappen van bedrijfsorganisaties en speciale regelingen.

Ook wanneer je als ondernemer niet verplicht bent om een accountantscontrole te laten uitvoeren, heeft het deskundig doorlichten van de jaarrekening grote voordelen. Je krijgt advies op maat, waardoor je nog beter de koers kunt uitzetten voor de onderneming. We doen meer dan alleen je financiën: we nemen je zorgen uit handen.

Wat is jouw financiële vraagstuk?

Wil jij ook toekomstgericht sturing geven aan je onderneming? Ontdek hoe onze accountants jou daarbij kunnen helpen. Vraag nu gratis een adviesgesprek aan bij Kreston Van Herwijnen Adviseurs en Accountants in Tiel.


Jaarrekening opstellen

Jaarrekening opstellen bij Kreston Van Herwijnen betekent direct zien hoe de financiële situatie is.

Jaarrekening controleren

Het controleren van je jaarrekening neemt Kreston Van Herwijnen je graag uit handen.

Accountants-verklaring

Een accountantsverklaring op maat voor jouw bedrijf?

Begroting opstellen

Je neemt vele financiële beslissingen als ondernemers. Wij houden voor jou in de gevolgen in de gaten!

Renske van Mameren – McDonalds

Als ondernemer heb je een ambitie om alles uit je onderneming te halen. Dit geldt zeker voor Renske van Mameren, gedreven franchise onderneemster van tot kort geleden nog 7 McDonalds vestigingen. Voor deze klantcase spraken wij met haar over haar succes en hoe haar accountant hierbij geholpen heeft.

McDonalds is veel meer dan hamburgers verkopen, vertelt Renske. Eigenaar zijn van een vestiging betekent verantwoordelijk zijn voor het personeelsbeleid, de marketing, voorraadbeheer en boekhouding. In 1991 begon Renske bij McDonalds als hostess en was direct enthousiast over de manier van werken en begeleiding. “Op mijn eerste dag stond ik direct op de vloer met mijn pakje aan en petje op. Alles wat ik deed was goed, ik werd niet op mijn vingers getikt”.

Renske wilde meer, al snel mocht ze een opleiding starten tot franchise ondernemer en na één jaar mocht ze starten met een eigen vestiging. De eerste tien jaar van haar carrière bij McDonalds was aanpoten maar dit heeft ze succesvol doorstaan. Zo succesvol dat ze prijzen voor haar ondernemerschap won. In 2009 won zij in Amerika de Golden Arch Award, uitgereikt door Ray Kroc, de oprichter van McDonalds

In dit succes heeft Kreston Van Herwijnen Renske bijgestaan. “Vanaf de start van mijn franchise carrière heeft Kenny van Oort naast mij gestaan. Vele franchise ondernemers van McDonalds hebben een vaste adviseur die bekend is met het concept van McDonalds. Dat wilde ik niet, ik wil een adviseur die mij persoonlijk kent en waar ik vertrouwen in heb”. Kenny vult aan “Ik was niet bekend met het concept en werkwijze van McDonalds, in de afgelopen jaren zijn wij samen gegroeid door kennis en vertrouwen met elkaar te delen”. Renske knikt en vertelt dat ook in de afbouwfase van haar ondernemerschap ze kan rekenen op de kennis en begeleiding van Kreston Van Herwijnen en met name Kenny. Dit geldt zowel bij de verkoop van mijn vestigingen als de indeling van mijn financiële planning. Kreston Van Herwijnen zal daarom altijd mijn vertrouwenspartner blijven.