Jaarrekening controleren


De taken en verantwoordelijkheden van een accountant bestaan uit onder andere het controleren van jouw jaarrekening. Als afronding van deze controle op de jaarrekening dient een controleverklaring afgegeven te worden. In een controleverklaring presenteert de accountant zijn onafhankelijke mening over de weergave van de financiële situatie van de onderneming.

 


Wanneer een verplichting bestaat tot het laten controleren van de jaarrekening, of je graag een vrijwillige accountantscontrole wilt, ben je bij ons aan het goede adres. Wij controleren of de jaarrekening voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, vervolgens geven wij een controleverklaring af bij de jaarrekening. Naast het financiële aspect zullen wij tevens beoordelen of de interne organisatie van een voldoende niveau is om (bedrijfs)risico’s af te dekken. Voor het verstrekken van onze controleverklaring zullen wij onze bevindingen met je bespreken, waarbij wij met je meedenken over de oplossingen en mogelijkheden.

Wij zijn een accountantskantoor dat graag met jou in gesprek gaat, waarbij de grondslag van onze dienstverlening gebaseerd is op een langdurige relatie van vertrouwen en kennis. Wij zijn meer dan enkel die accountant die een controleverklaring komt “brengen”. Wij denken mee met je als ondernemer en hanteren hierbij een proactieve werkwijze, waarbij wij je als ondernemer zoveel mogelijk betrekken.

Jaarrekening opstellen

Jaarrekening opstellen bij Van Herwijnen Kreston betekent gelijk zien hoe de financiële situatie is.

Jaarrekening controleren

Het controleren van de jaarrekening kunnen de specialisten van Van Herwijnen Kreston voor je verzorgen.

Accountantsverklaring

Een accountantsverklaring op maat voor jouw bedrijf?

Begroting

Je neemt vele financiële beslissingen als ondernemer. Wij houden voor jou de gevolgen in de gaten!