Financiële planning


Heb jij inzicht in je financiële situatie op het moment dat je van plan bent om (deels) te gaan stoppen met werken, arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Of heb je inzichtelijk wat voor de nabestaanden de financiële gevolgen zijn als je komt te overlijden? Wij helpen je graag op een heldere en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in jouw financiële planning voor nu en in de toekomst.


Inkomensplanning

Op bepaalde momenten in je leven is het van belang om te weten hoe je financiële planning eruit ziet en/of deze ook aan jouw wensen en financiële behoeften voldoet. Ben je je bewust hoeveel vermogen je nodig hebt voor je oude dag, hoelang je jouw verwachte levensstijl kunt voorzetten, maar ook of je voldoende inkomen blijft behouden wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Wij brengen niet alleen jouw financiële planning in kaart, maar denken ook met je mee hoe deze planning fiscaal optimaal kan worden ingestoken.

Estate planning

Je denkt er liever nog niet aan, maar je wilt het wel goed geregeld hebben op het moment dat je komt te overlijden. Aan de hand van onder andere jouw vermogen, testament en het huwelijksgoederensregime bieden wij je inzicht in jouw huidige situatie. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden om je vermogen op een fiscaal aantrekkelijke manier over te hevelen, te schenken of na te laten aan de erfgenamen.

Ben je benieuwd naar jouw financiële planning?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Accountants

Veel meer dan alleen een jaarrekening opstellen, lees hier wat onze Accountants kunnen door voor jou!

Belastingadviseurs

Aangifte, advisering, fiscale check. Onze belastingadviseurs staan voor jou en je onderneming klaar.

MKB adviseurs

Je administratie uitbesteden zodat je meer tijd hebt voor de groei van je onderneming?

Personeelsadviseurs

Zonder personeel vaak ook geen onderneming. Heb jij je personeelszaken goed op orde?

Overnames & Waarderingen

Wat zijn je plannen over tien jaar? Nog een onderneming erbij? Of juist de onderneming verkopen?