Work-Update Back in Business

De zomer is van start gegaan, de coronacrisis is niet meer nieuw en we gaan verder in een wereld met meer regels en voorschriften. Met diverse regelingen heeft de overheid  veel ondernemers de laatste maanden geholpen.  Ook de komende tijd zal de overheid nog steun geven aan het bedrijfsleven  om de economie zo veel als mogelijk in stand te kunnen houden. Tijdens onze  Work-Update blikken we terug op de afgelopen periode en kijken we vooruit.

Wake-Update Werkgevers

Donderdagochtend 18 april stond om 7.30 uur het ontbijt klaar voor onze klanten en relaties. Met als leidraad ‘Ben je als werkgever leidend of lijdend?’ werd het gebruik van het pakket Loket.nl toegelicht en werden de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht gepresenteerd.

Rode Kruis Bloesemtocht 2019

Op 13 april liepen wij met gasten en collega’s de Rode Kruis Bloesemtocht. De Bloesemtocht is een eendaagse wandeltocht en voert door de mooiste delen van de Betuwe met maar liefst acht afstanden, van 8 tot 40 kilometer. Alle routes leiden dwars door boomgaarden en over terreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aanleg van speciale, door de Koninklijke Landmacht, aangelegde bruggen en het openstellen van privédomeinen. Deze routes kun je dus meer één dag per jaar wandelen.