Events


Van Herwijnen Kreston organiseert meerdere malen per jaar events. Dit kunnen zakelijke bijeenkomsten zijn om ondernemers te informeren over de meest actuele en relevante en fiscale ontwikkelingen. Of evenementen waarbij gezelligheid en netwerken de boventoon voeren. Op 13 april liepen wij met gasten en collega’s de Rode Kruis Bloesemtocht.

 

 


Rode Kruis Bloesemtocht 2019

Op zaterdag 13 april hebben wij met gasten weer de Rode Kruis Bloesemtocht gelopen. Na een heerlijk ontbijt bij BuitenSporig! en foto, is iedereen in de trein naar Geldermalsen gestapt. Het was wat fris en hier en daar wat nat omdat de bloesem ’s nachts was besproeid tegen de vorstschade maar verder was het een heerlijke dag.

De Bloesemtocht is een eendaagse wandeltocht en voert door de mooiste delen van de Betuwe. Alle routes leiden dwars door boomgaarden en over terreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. De netto-opbrengst van de Rode Kruis Bloesemtocht gaat naar goede doelen in het kader van steun bieden aan de sociaal zwakkere en vereenzaamde mensen in onze samenleving.

Wij lopen nu al een aantal jaren met onze relaties deze wandeltocht. Loop je volgend jaar met ons mee?