New VAT number for sole traders

The tax administration is issuing new VAT numbers to approximately 1.3 million Dutch sole traders (including self-employed workers without employees). The tax administration started sending out the relevant letters in October. This newsletter explains which steps you need to take. This information is not only important to sole traders but also to other

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken

Circa 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken (inclusief ZZP-ers) krijgen een nieuw btw-nummer van de belastingdienst. De belastingdienst is in oktober gestart met het versturen van de brieven daarover. In deze nieuwsbrief geven wij aan welke acties nodig zijn. Deze informatie is niet alleen van belang voor eenmanszaken zelf, maar ook voor ondernemingen die zakendoen met eenmanszaken.

37 jaar lang je bonnetjes bewaren!

De titel doet misschien vermoeden dat dit artikel gaat over verplichtingen voor multinationals, maar niets is minder waar. Waarschijnlijk is de bewaarplicht van 37 jaar ook op jou van toepassing.

Wake-Update Bedrijfsoverdracht woensdag 5 juni 2019

Als ondernemer ben je waarschijnlijk vooral bezig met de dagelijkse beslommeringen van je onderneming. Maar heb je alles geregeld binnen je onderneming zodat eventuele toekomstige problemen het hoofd kunnen worden geboden?

Fotoshoot

Om een uniforme uitstraling te krijgen op zowel website als visitekaartjes, organiseren wij zo’n twee keer per jaar een fotoshoot. Wij maken gebruik van een professionele fotograaf en iedere keer dezelfde locatie.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Op 5 februari 2019 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans aangenomen door de Tweede Kamer. Of deze wijzigingen doorgaan is nog afhankelijk van de Eerste Kamer. De wetgever streeft er naar het voorstel nog voordat de nieuwe Eerste Kamer op 27 mei a.s. geïnstalleerd wordt aangenomen te krijgen.