Het overtypen van bij- en afschrijvingen is hierdoor niet meer nodig. Hierdoor bespaar je tijd tijdens de verwerking en minimaliseer je de kans op fouten.

Maar wist je ook dat het mogelijk is om betaalbestanden te verzenden of verkoopfacturen te incasseren vanuit Exact Online?

Wanneer je een inkoopfactuur hebt verwerkt en deze moet betaalt worden dan kan je Exact Online gebruiken om de openstaande betalingen te verrichten. Medewerkers kunnen met behulp van een autorisatieroute inkoopfacturen controleren en goedkeuren voor betaling.

Het betalen van inkoopfacturen werkt nog makkelijker in combinatie met het gebruik van de scanservice van Exact Online. Bij gebruik van de scanservice maakt Exact Online namelijk een boekingsvoorstel inclusief de betaalgegevens waardoor je deze zelf niet hoeft over te typen.

Naast betalingen is het ook mogelijk om verkoopfacturen te incasseren. Vanuit Exact Online kunnen verkoopfacturen geselecteerd worden welke rechtstreeks naar jouw bank worden verzonden om geïncasseerd te worden.

Wanneer de betalingen zijn verricht en de verkoopfacturen geïncasseerd, kunnen de banktransacties geïmporteerd worden. Exact Online controleert de betalingen automatisch met de openstaande posten. Met behulp van de Exact Online app kan je vervolgens de openstaande debiteuren / crediteuren monitoren.

Het verwerken van facturen en de daarbij behorende betalingen wordt hiermee een fluitje van een cent. Dit is handig voor ondernemers met een structureel tijdgebrek. Een bankkoppeling is bovendien eenvoudig te installeren en kan vaak binnen 15 minuten geactiveerd worden.

Mocht je ook gebruik willen maken van een geautomatiseerde bankkoppeling dan helpen wij je graag verder.