Maar er gaan meer zaken veranderen wanneer sprake is van groei. Neem bijvoorbeeld uw eigen taken als ondernemer. U begon met iets te doen wat u leuk vond, was daarin succesvol en had opeens meer werk dan u aan kon. Werknemers, aansturing, planning, administratie, dat deed u er allemaal ‘gewoon’ bij. Tot u op een ochtend wakker werd en dacht: Dat wat ik leuk vond doet nu iemand anders en ik ben bezig met de bordjes in de lucht houden…

Als u bij het lezen van dit verhaal zichzelf herkent, dan is het nu het moment om hier iets aan te doen. Het is nog niet te laat..

Onze collega Gerard Janssen werkt voor u aan groei, overnames en waarde. Het bereik van onze dienstverlening strekt zicht over de hele provincie Gelderland uit. Gerard heeft veel ervaring met het adviseren van ondernemers bij het beheersen van groei, het waarderen van bedrijven en het ondersteunen van ondernemers bij iedere stap van het aan-of verkopen van een onderneming.

Groeiscenario’s van uw bedrijf

U kunt verschillende groeiscenario’s uitwerken: o.a. autonome groei en groei door overname. Met welke producten en diensten verdient u uw geld en welke hebben meer aandacht nodig dan andere? Welke onderdelen mist u nog in uw onderneming en wilt u die zelf ontwikkelen of wellicht een acquisitie doen? De meeste ondernemers nemen geen tijd om eens rustig achterover te zitten en de opties de revue te laten passeren.

Ontwikkelingsmogelijkheden van uw bedrijfsvoering

Gerard helpt u graag inzicht te verkrijgen in de ontwikkelingsmogelijkheden van uw bedrijfsvoering, zodat u er mee aan de slag kunt gaan. Op die manier kunt u keuzes maken die uw onderneming sterker maken, die de winstgevendheid vergroten. Uiteraard speelt de markt mee, maar iedere markt heeft zowel zwakkere spelers als sterke spelers. Het is maar wat u er mee doet.

Regisseur van uw eigen toekomst

Een onderneming die in staat is om gedurende langere termijn een winst te genereren is meer waard dan een onderneming die dat alleen voor de korte termijn kan. Door dit inzicht te maken met een objectieve waardebepaling, gevold door een solide acquisitie-of groeiplan, kunt u samen met ons regisseur blijven van uw eigen toekomst. Groeien is meer dan alleen maar groter worden.

Wilt u eens praten over uw onderneming en de verschillende opties die u heeft? Neem dan contact met ons op!