Inmiddels heeft Loket.nl met meer dan 75 applicaties een standaardkoppeling tot stand gebracht. Daarnaast is het mogelijk om voor een applicatie, waar geen standaardkoppeling voor is, een eigen koppeling te maken via een SOAP-webkoppeling. De standaardkoppelingen zijn in drie categorieën in te delen: input, salarisverwerking en output.

Input
Voor de input voor de salarisverwerking is het mogelijk om Loket.nl te koppelen aan verschillende planningspakketten, zoals L1nda of Mijnrooster. Ook is het mogelijk om Loket.nl te koppelen aan HRM-pakketten, zoals Blue Carpet HR Manager of Workbee. Door middel van een druk op de knop kunnen de gegevens en/of uren van jouw werknemers doorgezet worden naar Loket.nl.

Salarisverwerking
Tijdens de salarisverwerking maakt Loket.nl gebruik van koppelingen met externe partijen. De belangrijkste koppeling is de koppeling met de Belastingdienst. Via een beveiligde webkoppeling wordt periodiek de loonaangifte naar de Belastingdienst gestuurd. Daarnaast biedt Loket.nl via een beveiligde webkoppeling de mogelijkheid om de pensioenaangifte naar de verschillende pensioenbeheerders te sturen. Voor het beheer van het Online Dossier maakt Loket.nl gebruik van de diensten van Qwoater. Deze applicatie zorgt ervoor dat je de personeelsdossiers up-to-date kunt houden en is volledig geïntegreerd in Loket.nl.

Gegevensvastlegging
Daarnaast zijn er ook twee applicaties in Loket.nl geïntegreerd die de gegevensvastlegging makkelijker maken. Er is een koppeling met Google Maps voor de vaststelling van de afstand tussen het woonadres van jouw werknemer en het werkadres. Daarnaast is er een koppeling met de RDW, waardoor de gegevens van de auto van de zaak automatisch worden opgehaald bij de RDW als het kenteken is ingevuld.

Output
Tenslotte zijn er ook koppelingen te maken voor de output van de salarisverwerking. Het is mogelijk om de journaalpost na afronding van de salarisverwerking automatisch te laten boeken in Exact Online, Twinfield, Reeleeze, iMuis en Minox. Verder zijn er verschillende pakketten beschikbaar voor het maken van personeelsrapportages op basis van de actuele gegevens uit de salarisadministratie.

De koppelingen van Loket.nl kunnen jouw personeelsbeleid en salarisadministratie veel makkelijker maken. Ben je benieuwd welke applicaties het best bij jouw personeelsbeleid passen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en wij bespreken graag de mogelijkheden graag met jou.