De bestaande Kreston kantoren ondersteunen deze toelating van harte. Hiermee wordt het internationale samenwerkingsverband dat actief is in 123 landen en meer dan 26.000 professionals verder versterkt..

Met de komst van Lentink De Jonge staat de teller van Kreston Nederland nu op 8 kantoren met ruim 600 medewerkers.

Voorzitter Kreston Nederland, Martin Hommersom zegt:

“Ik ben blij dat onze Nederlandse groep verder groeit en bouwt aan een hoogwaardig samenwerkingsnetwerk. Lentink De Jonge is een mooie aanvulling omdat het kantoor een goede afspiegeling is van het type kantoor dat bij Kreston past; zij vertegenwoordigen alle disciplines maar met name met de uitgebreide Audit Praktijk in combinatie met Fiscaal Advies, Corporate Finance en Personele diensten sluiten zij uitstekend aan bij onze andere leden”.

“De Krestonkantoren opereren zelfstandig maar voldoen wel aan de internationaal geldende normen binnen Kreston, ook wat betreft de hoge eisen aan integriteit en professionaliteit. Ik ben zeer verheugd met de toelating van Lentink De Jonge en kijk uit naar onze samenwerking.”

Krijn de Graaf, partner van Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs, reageert als volgt: “Kreston biedt ons toegang tot een kwalitatief hoogwaardig internationaal netwerk. Omgekeerd willen wij graag onze bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van Kreston in Nederland”.