Kenny van Oort, partner bij Van Herwijnen Kreston, heette de bezoekers van harte welkom. “Als ondernemer is het belangrijk om na te denken over de toekomst en wat daar allemaal bij komt kijken. Met deze Wake-Update helpen wij de ondernemers met de stappen naar de toekomst”, aldus Kenny van Oort.

De Wake-Update bestond uit twee onderdelen, waardecreatie van een onderneming en de financiële planning. Gerard Janssen, specialist in overname en waarderingen, nam de bezoekers mee in de wereld van waardecreatie. Vragen zoals ‘wat is waarde?’, ‘hoe bepaal je waarde?’ en ‘wanneer is een onderneming verkoopbaar?’ kwamen aan bod.

 

 

 

 

Bekijk hier de foto’s van de ochtend sessie.

Hoe de financiële planning van een ondernemer is opgebouwd, werd toegelicht door Bas de Rooij, specialist in pensioenen en financiële planning. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden vertelde Bas welke onderdelen essentieel zijn bij een financiële planning, waaronder het verkopen van de onderneming.

Na de informatieve bijeenkomst werd er door de ondernemers en collega’s van Van Herwijnen Kreston nagepraat. Het was een geslaagde Wake-Update! Ben je aan de hand van deze blog benieuwd wat de waarde van jouw onderneming is? Of heb je vragen over jouw financiële planning? Klik hier om contact met ons op te nemen.