Patrick van de Langenberg, partner bij Van Herwijnen Kreston, heette de bezoekers van harte welkom. “Als verantwoordelijke voor personeel binnen Van Herwijnen Kreston, weet ik hoe belangrijk dit is voor iedere ondernemer. Met deze Wake-Update willen wij de ondernemers helpen inzicht en grip te krijgen op het personeelsbeleid”, aldus Patrick.

De ochtend werd afgetrapt door Peter de Hond van Fitale. Peter nam de bezoekers mee in zijn zelf ontwikkelde adviesscan. Een scan waarin direct te zien is wat de kansen en risico’s van een onderneming zijn op het gebied van personeel. Peter de Hond heeft deze scan al bij verschillende bedrijven mogen uitvoeren, waaronder bij Lemmens Metaalbewerking. Eigenaar van Lemmens, Peter van der Zwaan, was bij de Wake-Update aanwezig om zijn ervaringen met de scan te delen. Beide verhalen samen maakte het voor de bezoekers een interessant verhaal en werden er verschillende vragen gesteld.

 

Bekijk hier de foto’s van de ochtendsessie.

Als afsluiter van de ochtend was David van Delft van Loket.nl aanwezig. Loket.nl is het salarisverwerkingsprogramma waar de loonafdeling van Van Herwijnen Kreston mee werkt. David vertelde over de mogelijkheden van dossiervorming in Loket.nl en hoe documenten gegenereerd kunnen worden.

Na de informatieve bijeenkomst werd er nagepraat met de bezoekers en sprekers. Het was een geslaagde Wake-Update!

Ben je aan de hand van deze blog benieuwd wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van personeel? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Onze volgende Wake-Update Gezellig vindt plaats op donderdagavond 25 oktober. Klik hier om je aan te melden!