Het is daarom belangrijk dat deze waarde niet te hoog wordt vastgesteld. Om dit te waarborgen werken wij ook dit jaar weer samen met een zakenpartner, WOZ-Consultants, teneinde uw belangen optimaal te behartigen.

WOZ-Consultants kan voor u de WOZ-waarde van uw objecten controleren. Het maakt dan niet uit of het een woning of bedrijfspand is. Als de adviseurs van WOZ-Consultants denken dat de waarde te hoog is zullen zij hiertegen bij de gemeente bezwaar aantekenen.

WOZ-Consultants werkt op basis van “No Cure, No Pay”. Bij succes ontvangt WOZ-Consultants de proceskostenvergoeding van de gemeente.

Particulieren voor wie bezwaar wordt gemaakt tegen de WOZ van de eigen woning hoeven geen vergoeding aan WOZ-Consultants te betalen, ook niet bij succes.

Zakelijke klanten/beleggers betalen in geval van succes enkel eenmalig 25% van het belastingvoordeel van de lokale heffingen van het betreffende jaar.

Als u gebruik wilt maken van de diensten van WOZ-Consultants, kunt u via dit intake-formulier invullen. Bij aanslagbiljetten met meerdere objecten erop kunt u het beste even een mailtje sturen naar info@wozconsultants.nl met een scan van het aanslagbiljet erbij gevoegd.

Mocht u nog vragen hebben over de WOZ-beschikking 2020, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.