HR-Services


Waarom zou je HR-Services willen uitbesteden?

Er spelen op het gebied van personeel zoveel aspecten die van belang zijn en waar je als ondernemer wél verantwoordelijk voor bent, maar vaak minder tijd aan wilt en kunt besteden of onvoldoende kennis van hebt. Als ondernemer wil je vooral met je kerntaken bezig zijn. Doen waar je het beste in bent en op specialisten terugvallen voor andere zaken.

Besteed jij je salarisadministratie al uit bij onze afdeling personeelsdiensten? Dan hebben wij goed nieuws. Wij introduceren nu ook Kreston Van Herwijnen HR-services & Advies. Een dienstverlening – met specialisten – die je helpt met al je vragen op het gebied van personeel gerelateerde vraagstukken. Eén loket van al je salaris- en HRM-zaken.

Hoe kom je als ondernemer aan de juiste mensen en hoe behoud je ze? Hoe zorg je ervoor dat ze optimaal presteren en zichzelf blijven ontwikkelen? Hoe ga je goed om met zieke medewerkers, een collega die niet goed functioneert, voorkom je verzuim en hoe neem je op een goede manier afscheid van een medewerker. Als je deze zaken vooraf goed regelt, bespaar je een hoop tijd, geld én zorgen. Investeer daarom in HR.

Jij bepaalt de wijze waarop we samenwerken!

  • Sparringpartner (we helpen je op weg)
  • HR abonnement (24/7 online kennisbank voor eerste hulp)
  • Advies op maat (we nemen het geheel of gedeeltelijk uit handen)
  • Interim/Incompany (we zijn een aantal uren per week/maand een vast gezicht op de werkvloer)

Kortom…

… een betrokken en betrouwbare externe HR-dienstverlener als verlengstuk van jouw organisatie.

Nieuwgierig over onze HR-services?

Bel of mail ons, we komen graag bij je op de koffie en informeren je over de mogelijkheden!

Ons deskundig HR-team staat voor je klaar!

Anja (Lonen), Marloes (Juridisch) en Lea (HR)


HR-Strategie

Een toekomstgericht HR-plan met korte en lange termijn doelen, zorgt dat je tijdig met je onderneming kan mee bewegen met de ontwikkelingen in de economie, de maatschappij en de arbeidsmarkt. Ons HR-team denkt graag met je mee!

In dienst treden

Een nieuwe collega moet, zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt, op een warm welkom kunnen rekenen. Wij helpen je graag bij het maken van een checklist waarop alle zaken staan die geregeld moeten zijn.

In dienst zijn

Blijf je personeel boeien en binden door het voeren van individuele gesprekken over ontwikkeling en opleiding. Ook een goed arbo- en verzuimbeleid hoort daarbij. Thema’s waar ons HR-team je bij kan helpen.

Uit dienst gaan

Het is van groot belang dat een uit dienst traject zorgvuldig gebeurd. Wanneer maak je gebruik van een vaststellingsovereenkomst en in welke gevallen moet je een transitievergoeding toekennen? Wij ondersteunen je graag bij deze complexe materie.

HR-abonnement

Kreston Van Herwijnen bied je een HR abonnement om je te ondersteunen met eerstelijns ondersteuning en online actuele en betrouwbare HR informatie. Informeer naar het abonnement.