HR-abonnement


Veel van onze MKB-klanten maken gebruik van ons HR-abonnement. Door hier gebruik van te maken zijn we eigenlijk jouw HR-collega op afstand.

Je kunt ons altijd bellen met 1ste lijn vragen (gratis). Tevens heb je toegang tot actuele en betrouwbare online HR informatie, nieuwsbrieven, voorbeelddocumenten en modellen, video’s etc. Voor € 24,95 per maand ben je als ondernemer altijd verzekerd van advies en ondersteuning: je bent in control! Bovendien krijg je standaard 10% korting op advies-opdrachten.

Ben je reeds klant van Van Herwijnen Kreston? Dan laten we je graag gratis en vrijblijvend kennis maken met het abonnement.

Wil je meer informatie, vraag naar Lea de Groen, zij praat je graag bij of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!


Het HR abonnement omvat:

Eerstelijns (gratis) HR advies

Je kunt het HR-team van specialisten bellen voor informatie en je hebt altijd toegang tot de kennisbank voor urgente arbeidsrechtelijk gerelateerde vragen.

HR-push up service

Je ontvangt push-berichten over nieuwe wetgeving inclusief te nemen acties.

HR-nieuwsbrief

Iedere maand op de hoogte van de laatste HR ontwikkelingen.

Trainingen en kennissessies

Jaarlijks diverse HR-kennissessies en workshops. Met een HR abonnement is deelname gratis.

Voorbeelddocumenten & contracten

24/7 toegang tot voorbeelddocumenten en contracten. Allemaal actueel en juridisch gecheckt.

10% korting op advieskosten

Je ontvangt een korting van 10% op het uurtarief in geval van verdere advisering.

Toegang tot instructievideo’s en checklists

Praktische ondersteuning bij het voeren van je HR beleid.


Het kan zijn dat uit je vraag blijkt dat verdere deskundigheid of expertise noodzakelijk is om je vraag te beantwoorden of probleem op te lossen. In dat geval betreft het maatwerk en maken wij een offerte. Je kunt in dat geval zelf een keuze maken in de werkzaamheden die wel of niet verricht gaan worden door één van onze HR specialisten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Kijk hier voor de algemene voorwaarden van dit abonnement!

Ik wil graag meer info over het HR abonnement.