HR-Strategie


Een toekomstgericht HR-plan met korte en lange termijn doelen, zorgt dat je tijdig met je onderneming kan mee bewegen met de ontwikkelingen in de economie, de maatschappij en de arbeidsmarkt. Ons HR-team denkt graag met je mee!

Bedrijfsreglement

Loop je al langer met het idee om een personeelshandboek of bedrijfsreglement op te stellen waarin je de arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregels formuleert? Belangrijk en doen! Wij helpen je!

W&S

Je wilt graag dat iemand eens met je mee denkt over het proces van werven en selecteren van werknemers? Wij denken graag met je mee want het is een belangrijk thema en in deze krappe arbeidsmarkt niet gemakkelijk! Bel ons vandaag nog!

Functiebeschrijving

Heb je geen functieprofielen of zijn ze verouderd? Het is belangrijk dat er inzicht is in de taken, verantwoordelijkheden en resultaten die moeten worden behaald. Geen tijd om hier mee aan de slag te gaan? wij doen het graag voor je…

Arbo

Wist je dat het verplicht is om als ondernemer een arbeidsomstandighedenbeleid te voeren? Jij vindt de veiligheid en gezondheid van je werknemers toch ook belangrijk? Wij helpen je graag op weg!

RI&E

Wanneer ben ik als werkgever verplicht om een RI&E te hebben en te laten toetsen door een deskundige? En hoe zit het met een preventiemedewerker? Wij vertellen je wat je moet doen!

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid, iedereen heeft het over thema’s als vitaliteit en gezondheid. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en hoe wordt het een onderdeel van je personeelsplan? Kom bij ons op de koffie, we wisselen hier graag over van gedachten!

Vitaliteit

Als organisatie wil je toch ook dat je medewerkers vol kracht en energie hun werk kunnen doen? Welke rol jij als werkgever hier in kan nemen? We helpen je graag op weg met eenvoudige activiteiten!

Corona en HRM

Het Covid-virus heeft zoveel effect op de arbeidsomstandigheden van de werknemers? Hoe moet je als werkgever omgaan met thuiswerken. Je wilt een thuiswerkbeleid voor na Corona? Bel ons voor een model.

Medezeggenschap/OR

Wist je dat een onderneming met vijftig medewerkers verplicht is om een ondernemingsraad (or) in te stellen. Best complex en het organiseren ervan kost tijd en moet zorgvuldig gebeuren. Laat ons je hierbij begeleiden!