MKB adviseurs


Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen, toch komen er bij ondernemen ook verschillende administratieve taken om de hoek kijken. Kreston Van Herwijnen MKB adviseurs neemt graag deze administratieve taken voor je uit handen.

Wij kunnen voor jou de boekhouding volledig online inrichten in Exact Online. Hierin zie je overzichtelijk hoe het financieel staat met je onderneming. Als de online boekhouding opgezet is, kunnen wij ook samen met jou bekijken hoe jouw onderneming er voor staat en welke kansen er te behalen zijn.

Door je boekhouding uit te besteden aan ons, kan jij de focus leggen op het ondernemen en krijg je er vele kansen en uitdagingen voor terug. Ben je benieuwd wat jouw kansen en uitdagingen zijn of ben je op zoek naar iemand voor je boekhouding? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!


Online boekhouden

Online boekhouden om 24/7 inzicht te hebben in jouw financiële situatie?

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies met toegevoegde waarde voor jouw onderneming?

Opstellen van rapportages

Financiële rapportages worden bij ons naar jouw wens ingericht en zijn 24/7 online beschikbaar.

Administratieve ondersteuning

Hulp nodig als zelfstandige bij je administratie?

Pieter van den Broek – Welkoop Gendt

We spraken Pieter van den Broek, sinds 2014 ondernemer en eigenaar van Welkoop in Gendt. Welkoop Gendt is een winkel van 925 m² gespecialiseerd in Tuin en Dier.

De passie voor Welkoop is voor Pieter al ontstaan op jonge leeftijd. Zijn vader is Welkoop Gendt begonnen en heeft dit uitgebreid met nog twee vestigingen in de buurt. De redenen dat Pieter Welkoop Gendt heeft overgenomen zijn de dorpse sfeer, een gunfactor creëren en vele kansen kunnen omarmen.

Bij de start van zijn carrière ging hij op zoek naar een accountant. Vanuit eerdere ervaringen wist hij wat voor accountant hij nodig heeft, namelijk een lokale accountant waarbij hij het gevoel heeft dat hij direct wordt geholpen. Hij kwam in contact met Jaap Sommerdijk en zijn team in Gendt.

Kreston Van Herwijnen verzorgt de administratie voor Welkoop Gendt en bespreekt meerdere keren per jaar de cijfers met Pieter. Pieter: “Als je tussendoor kan zien dat je op de kosten moet letten of dat er te veel crediteuren open staan, dan kan ik daar direct mee aan de slag. Als je dat pas hoort aan het einde van het jaar met een lege bankrekening is het te laat. Ondernemen is leuk maar het is wel fijn als er iemand naast je staat”.

Sinds Pieter zijn administratie heeft uitbesteed, ervaart hij dat hij altijd, waar of wanneer dan ook, inzicht heeft in de status van zijn bedrijf. ‘Door de korte lijnen binnen Kreston Van Herwijnen kan ik altijd mijn vragen kwijt en worden deze direct beantwoord. Op deze manier worden mijn zorgen uit handen genomen’.