Nazomer Event 6 september

Save the date!! Nazomer-event, De Duikenburg Echteld, 17.00-20.00

Erfrecht: Prof. Bernard Schols, Voorkom ruzie bij de kist

Prof.mr.dr. Bernard Schols is hoogleraar successierecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, oud-notaris en vertelt met een oprechte passie over (fiscaal-)erfrecht. Naast lezingen en theatercolleges, waar hij humor en dogmatiek combineert, is Bernard coauteur van het Handboek (Nieuw) Erfrecht en het Handboek Estate Planning. Met Heidi Klijsen schreef hij de erfrechtelijke bestseller “Voorkom ruzie bij de kist.” (2019).

Bedrijfsopvolgingsregeling: Mr. Sylvester Schenk RB, Wordt het niet eens tijd?

Sylvester Schenk studeerde rechten in Nijmegen en Tilburg. Hij is sinds 1987 werkzaam in de fiscale praktijk en het fiscale onderwijs. Sinds 2017 is hij als directeur fiscale zaken verbonden aan het Register Belastingadviseurs in Den Haag, waar hij zich vooral bezighoudt met Public Affairs, waaronder fiscale belangenbehartiging. Bedrijfsopvolging en de daarbij behorende fiscale faciliteiten vormen daar een belangrijk onderdeel van.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Leuk dat je interesse hebt in het Nazomer Event op 6 september. We hebben veel leuke reacties ontvangen. We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt en daarom kunnen we helaas geen nieuwe inschrijvingen meer toelaten.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Wil je een berichtje ontvangen als er een plek vrijkomt? Schrijf je in voor de wachtlijst.