Betrokkenheid | MVO


Van Herwijnen Kreston is een Betuwse onderneming. Gevestigd in Tiel en mede gevormd door de omgeving waarin ze actief is. De driehoek Nijmegen – Den Bosch – Utrecht is van oudsher het gebied dat we kennen en waar de ondernemers ons kennen. Tiel als middelpunt van ondernemend Rivierenland.

In deze regio willen wij niet alleen de ondernemers van dienst zijn met onze verschillende concepten van dienstverlening. Wij pakken onze maatschappelijke rol. Of het nu gaat over sponsoring van evenementen (van klein naar groot) of onze aanwezigheid in belangenorganisaties. Alle zaken die bijdragen aan een goed ondernemersklimaat pakken wij op. Een leidende rol in de belangenorganisaties en netwerken is voor onze mensen vanzelfsprekend.

De nadrukkelijke rol in de regio koppelen wij met onze dienstverlening. Zo kunnen wij met ons netwerk alle soorten van vragen en problemen aan. Als we het niet zelf doen schakelen wij daar ons netwerk voor in, al heb je een vraag over China. Dat is bij uitstek een vorm van kennis en betrokkenheid in de regio. Het is altijd prettig geholpen te worden door iemand die de regio kent.