Overnames & Waarderingen


De wereld om ons heen verandert snel, dan kan geen ondernemer zijn ontgaan. Maar wat betekent dat nu voor jou als ondernemer?

Het is belangrijk dat je als ondernemer inzicht heb in de consequenties van deze steeds wijzigende omgeving. Hoe je je onderneming structureert en welke producten of diensten je levert zijn van grote invloed op jouw toekomst. Door de snelheid van veranderingen is het belangrijk om continu alert te zijn, flexibel en snel (onderbouwd) beslissingen te kunnen nemen.

Samen brengen wij jouw positie in de markt in kaart en identificeren we de waardedrijvers, of wel de onderdelen van jouw bedrijfsvoering waarmee je waarde toevoegt aan jouw onderneming. Of dit nu is om inzicht te verkrijgen voor verdere groei of ter voorbereiding op aan- of verkoop maakt niet uit. Jouw keuzes zijn mede richtinggevend aan de toekomst van je onderneming: Regisseer met ons jouw eigen toekomst!

 


Bedrijfsovername

Bedrijfsovername is een periode van sparren, advies zowel zakelijk als privé maar zeker van financiële ondersteuning. Wij helpen je graag!

Bedrijfswaardering

In een tijd van fusies en overnames is de belangrijke vraag; "Hoeveel is mijn bedrijf waard?".

Bedrijfsanalyse

Klant- en marktbehoeftes analyseren en problemen oplossen. Dat is waar het bij ons om draait als het gaat om een bedrijfsanalyse!

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is een proces. Wij ondersteunen en adviseren ondernemers bij het zetten van een aantal stappen naar een succesvolle bedrijfsopvolging.

Due Dilligence

Je wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan bij een overname of fusie. Een due diligence van Van Herwijnen Kreston sluit dit voor jou uit.