Personeels-adviseurs


Een onderneming bestaat vaak niet zonder medewerkers. Zodra je medewerkers in dienst hebt, komt hier meer bij kijken dan je vaak denkt. De loonstroken en jaaropgaven, uren registratie, ziekteverzuim, opleidingen en ga zo maar door. 

Kreston Van Herwijnen Personeelsadviseurs kan alles rondom personeel voor jou en je onderneming verzorgen. Wij werken met Loket.nl, een online omgeving waarin je alle zaken op het gebied van HRM en salarisverwerking kan beheren. Je kan de salarisadministratie uit handen geven, maar het is ook mogelijk om deze zelf te doen en dat wij mee kijken of het juist verloopt.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Wij komen graag in contact met je!


Salaris administratie

Je salarisadministratie uitbesteden? Wij hebben drie verschillende pakketten, alles online met mogelijkheden tot koppelingen met andere pakketten.

Aangifte loonheffing

Aangifte loonheffingen is een terugkerende verplichte handeling. Wij kunnen dit voor jou uit handen nemen zodat je zorgeloos kunt ondernemen.

Pensioen aangifte

Een pensioenregeling als zelfstandige kan een kostbare aangelegenheid zijn. Wij denken met jou mee voor nu en in de toekomst.

Jaaropgave

Jaaropgave die iedere werknemer zelf kan downloaden. Wij leveren de software om het je als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken.

Medewerker dossier

Dossiervorming of dossieropbouw kan een tijdrovende klus zijn. Wij geven advies hierover en digitaliseren de personeelsadministratie voor jou.