Salaris administratie uitbesteden


Als ondernemer met personeel dien je elke maand een loonstrook op te stellen voor jouw personeelsleden. Op deze loonstrook wordt de berekening van het brutoloon naar het nettoloon gemaakt. Daarnaast worden de sociale verzekeringspremies berekend bij de salarisverwerking. Hiervoor dient een salarisadministratie aangelegd te worden met daarin de persoonsgegevens en het salaris van jouw personeel.

Als ondernemer heb je vaak geen tijd om je te verdiepen in alle wetten en regels die gelden voor de salarisadministratie. Daarom kun je de administratie uitbesteden aan Van Herwijnen Kreston.

Salarisadministratie uitbesteden?

Wij hebben drie verschillende pakketten voor het uitbesteden van jouw salarisadministratie:

  • Het Koning-pakket. Hierbij besteed je de salarisadministratie volledig aan ons uit;
  • Het Paard-pakket. Hierbij voer je zelf de mutaties in de salarisadministratie in en besteed je de inhoudelijke controle aan ons uit;
  • Het Pion-pakket. Hierbij voer je de salarisadministratie zelfstandig uit en besteed je de controle in januari en december aan ons uit.

Voor de salarisadministratie gebruiken wij het salarispakket Loket.nl. Dit pakket is volledig online en daardoor is het mogelijk om een koppeling te maken met verschillende planningspakketten. Daarnaast biedt Loket.nl ook de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan verschillende boekhoudpakketten voor online boekhouden, waardoor de loonjournaalpost elke maand automatisch wordt geboekt.

Als je jouw salarisadministratie wilt uitbesteden, gaan wij graag met jou in gesprek om samen te bekijken op welke manier je jouw salarisadministratie aan ons wilt uitbesteden.