Wake-Update 18 april


Van Herwijnen Kreston organiseert meerdere malen per jaar events. Dit kunnen zakelijke bijeenkomsten zijn om ondernemers te informeren over de meest actuele en relevante en fiscale ontwikkelingen. Of evenementen waarbij gezelligheid en netwerken de boventoon voeren. De Wake-Updates zijn ontbijtsessies volgens een vast stramien waarbij een relevant onderwerp wordt belicht. De eerste Wake-Update is op 18 april.


 

Wake-update
Ben je als werkgever leidend of lijdend?

Als werkgever heb je veel verantwoordelijkheden. Een goede administratie is daarbij van groot belang. Loket.nl is een online-omgeving voor werkgever en werknemer. Vaak worden alle mogelijkheden van dit pakket niet maximaal benut. Tijdens onze Wake-Update staan we stil bij Loket.nl.

Naast administratieve vastlegging is ook de verhouding tussen werkgever en werknemer van belang. Je hebt een contract met een werknemer waarin zowel rechten als plichten staan voor beiden. Arbeidsrecht is een rechtsgebied dat veel aandacht krijgt en mr. Jan Eerbeek van Bouwman Van Dommelen uit Veenendaal praat je deze ochtend bij.

Als laatste spreker een werkgever en gebruiker van Loket.nl aan het woord. De praktijk is immers vaak de beste leermeester.

 

Aanmelden
Ben je in de gelegenheid om op donderdagochtend 18 april ons het ontbijt te laten serveren en je te laten bijpraten, meld je dan aan via het registratieformulier.

Locatie
De Wake-update vindt plaats bij ons op kantoor in een speciaal voor deze gelegenheid vernieuwde ruimte op de begane grond.

Programma

7.30 uur Ontvangst met koffie, thee en broodjes
8.00 uur Opening door Patrick van de Langenberg, Partner bij Van Herwijnen Kreston
8.05 uur Presentatie door Anja van Kessel, Loonspecialist bij Van Herwijnen Kreston
8.35 uur Actualiteiten in arbeidsrecht door mr. Jan Eerbeek
9.10 uur Loket.nl in de praktijk, klant aan het woord
9.30 uur Einde bijeenkomst en napraten