Wake-Update 5 juni


Van Herwijnen Kreston organiseert meerdere malen per jaar events. Dit kunnen zakelijke bijeenkomsten zijn om ondernemers te informeren over de meest actuele en relevante en fiscale ontwikkelingen. Of evenementen waarbij gezelligheid en netwerken de boventoon voeren. De Wake-Updates zijn ontbijtsessies volgens een vast stramien waarbij een relevant onderwerp wordt belicht. De volgende Wake-Update is op 5 juni.


 

Wake-Update Bedrijfsoverdracht
Goed voorbereid de toekomst in

Als ondernemer ben je waarschijnlijk vooral bezig met de dagelijkse beslommeringen van je onderneming. Oftewel, je bent meer aan het werk ín je onderneming dan áán je onderneming. Maar er is meer werk aan de winkel! Heb je alles geregeld binnen je onderneming zodat eventuele toekomstige problemen het hoofd kunnen worden geboden? Zijn alle overeenkomsten binnen de onderneming op orde? Is de structuur van je vennootschappen zodanig dat een bedrijfsoverdracht in de toekomst eenvoudig te realiseren is? Is je onderneming verkoopklaar? Wat als er onverhoopt iets vreselijks gebeurt met jou of je compagnon?

Op onze Wake-Update Bedrijfsoverdracht formuleren we op bovenstaande vragen een antwoord.

Overnameadviseur en register valuator Gerard Janssen (Van Herwijnen Kreston) gaat dieper in op  ‘structureren’ en ‘waarderen’. Aan welke knoppen kun je draaien om de onderneming te kunnen overdragen voor een goede prijs? Wat is de optimale structuur van je kerstboom aan bv’s en welke termijn moet je aanhouden om een herstructurering goed en volledig te kunnen uitvoeren?

 

 

Advocaten Geneviève Galje en Maria Timmermans (beiden Cortex Advocaten) vertellen meer over het nut van een aandeel- houdersovereenkomst.

Als laatste spreker hebben wij een cliënt bereid gevonden om over zijn problematiek bij het uittreden van zijn compagnon te praten.

Aanmelden
Ben je in de gelegenheid om op woensdagochtend 5 juni ons het ontbijt te laten serveren en je te laten bijpraten, meld je dan aan via het registratieformulier.

Locatie
De Wake-update vindt plaats bij ons op kantoor in een speciaal voor deze gelegenheid vernieuwde ruimte op de begane grond.

Programma

7.30 uur Ontvangst met koffie, thee en broodjes
8.00 uur Presentatie door Gerard Janssen, Overnameadviseur bij Van Herwijnen Kreston
8.30 uur Het nut van een aandeelhoudersovereenkomst, Cortex Advocaten
9.00 uur Klant aan het woord
9.30 uur Einde bijeenkomst en napraten